Njoftim i rëndësishëm për bashkatdhetarët

Njoftim i rëndësishëm për bashkatdhetarët

Aktuale korrik 12, 2018 - 15:49
Lexoni lajmet më të fundit nga vendi dhe bota

Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufijëve nuk ka arritur end ta rikthej në përdorim aplikacionin që tregon live për gjendjen nëpër pikat kufitare.

Para disa orësh u njoftua se ka rëna nga sistemi ky sistem si pasoj e të cilit nuk përditësoheshin të dhënat.

Derisa të rregullohen këto problem teknike agjencia ka vënë në përdorim një numër kontatues.

“Deri sa të hynë në funksion ueb portali dhe aplikacioni kontaktoni në 0800 500 95 për gjendjen e fluksit nëpër PKK”, njofton kjo qendër.

Image