Sami Lushtaku i bënë me shtëpi dy familje nga Drenica

Sami Lushtaku i bënë me shtëpi dy familje nga Drenica

Aktuale qershor 13, 2018 - 20:19
Mësoni më shumë shumë detaje

Festa e Fitër Bajramit do të jetë më e mirë këtë herë për familjen Dervishi nga Runiku dhe familjen Emini nga Shipoli i Mitrovicës.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku, ka bërë të ditur se dy familje janë bërë më shtëpi, duke mbajtur premtimin që e kishte dhënë më parë.

“Ashtu siç kemi premtuar pak kohë më parë, për festën e Fitër Bajramit, familja e Bashkim Dervishit nga Runiku i Skenderajt dhe familja e Shyqri Eminit nga Shipoli i Mitrovicës janë bërë më shtëpi të reja”, ka shkruar Lushtaku.

Ai ka falenderuar edhe humanistin Halil Kastrati, i cili po jep një kontribut të madh për familjet në nevojë.

“Falenderoj hoxhën Halil Kastrati, i cili çdoherë është pranë familjeve që kanë nevojë”, ka shtuar Lushtaku.

Image

Image

Image