Daçiq kërcënon Britaninë!

Daçiq kërcënon Britaninë!

Aktuale maj 25, 2018 - 10:41
Lexo detajet

Ministri i Jashtëm Ivica Daçiq i tërhoqi vërejtjen Londrës zyrtare se Serbia nuk do të shikojë me dashamirësi nëse Britania e Madhe në gusht, kur ajo kryeson Këshillin e Sigurimit të OKB, e vendos në rendin e ditës çështjen heqjen e seancave publike mbi situatën në Kosovë, shkruan "Novosti", transmeton zeri.info.

Sipas gazetës, Daçiq e përcolli këtë pikëpamje të qartë të Beogradit tek ambasadori britanik në Serbi Denis Kifu, si dhe përfaqësuesve diplomatikë të Mbretërisë së Bashkuar në East River./Zeri