Infektuar: 1110
Shëruar: 843
Vdekur: 30
Selfit e Fuad Ramiqit në gjykatë para aktgjykimit
Foto: Laura Hasani

Selfit e Fuad Ramiqit në gjykatë para aktgjykimit

Aktuale May 18, 2018 - 17:05

Ish- kreu i partisë Lëvizja Islame Bashkohu (LISBA), Fuad Ramiqi deri sa po priste shpalljen e aktgjykimit ndaj tij dhe katër imamëve, Enes Goga, Bedri Robaj, Mazllam Mazllami dhe Idriz Bilibani, gjeti kohë të bëj edhe selfi.

Duket se Ramiqi edhe pse ende nuk e dinte epilogun e këtij rasti, e ndjente se do të lirohej nga akuza “Thirrje për rezistencë ndaj organeve të drejtësisë”. Por, ish-kreu i LISBA-s nuk ishte i vetmi që sallën e gjykimit e shfrytëzoj për selfi.

Edhe ky person, i cili kishte ardhur për të qenë pjesë e aktgjykimit ndaj katër imamëve dhe Fuad Ramiqit përveç selfive, kujdeset që të mos harroj edhe mediat të jenë pjesë e fotografisë. Për më shumë shikoni fotot më poshtë:

Image

Image

Image

Image