Prezantimi në Samitin e Sofjes, Merkel përzgjedhë foton me Thaçin

Prezantimi në Samitin e Sofjes, Merkel përzgjedhë foton me Thaçin

Aktuale maj 17, 2018 - 18:53
Lexo detajet

Presidenti Hashim Thaçi, ka pasur mundësinë të  bisedojë me kancelarin gjermane, Angela Merkel, edhe pas përfundimit të Samitit të Sofjes, mes BE-së dhe gjashtë shteteve të Ballkanit Perëndimor.

Madje, një fotografi ku ata dy shihen duke biseduar është publikuar nga llogaria zyrare e Merkel në Instagram.

“Biseda të shkurtra jashtë dhomës së takimeve; Posa shkrepet e ashtuquajtura “fotografi familjare”, shpesh vjen mundësia për biseda të mëtutjeshme personale. Sikur këtu në Sofje, një bisedë mes kancelares Merkel dhe Hashim Thaçit, presidentit të Republikës së Kosovës”, i është vënë mbishkrimi kësaj fotografie.

Image