Miratohet ligji për Prishtinën, Prizreni kryeqytet historik

Miratohet ligji për Prishtinën, Prizreni kryeqytet historik

Aktuale maj 17, 2018 - 18:25
Lexo detajet

Kuvendi i Kosovës ka miratuar projektligjin për kryeqytetin me 66 vota pro, shkruan "Zëri.info"/ 

Dy amendamentet më të diskutuara, para votimit kanë qenë ai për caktimin e Prizrenit si kryeqytet historik, dhe ai po policinë e kryeqytetit.

Derisa, amendamenti përmes të cilit Prizreni propozohej të bëhej kryeqytet historik i Kosovës, me gjithë kundërshtimet është miratuar, ai për policinë nuk ka kaluar. /Zëri/