Kosova me fusnotë në Deklaratën e Samitit të Sofjes (DOKUMENT)

Kosova me fusnotë në Deklaratën e Samitit të Sofjes (DOKUMENT)

Aktuale maj 17, 2018 - 15:36
Lexoni lajmet më të fundit nga vendi, rajoni, bota....

Përveç Deklaratës së Përbashkët të Samitit të Sofjes është publikuar edhe Shtojca për Agjendën Prioritare të Sofjes, raporton "Zeri.info".

Në këtë dokument kur flitet për Kosovën përmendet Gjykata Speciale, ndërsa paraqitet edhe fusnota, shkruan “Zëri.info”.

Ndërsa në sqarimin e fusnotës thuhet: “Ky përcaktim është pa paragjykim ndaj qëndrimeve mbi statusin dhe është në përputhje me KSKB 1244/1999 dhe Opinionin e GJND-së për shpalljen e pavarësisë së Kosovës”.

"Zëri", ka siguruar dokumentin ku Kosova është prezantuar me fusnotë. 

 

Image

Image