Zbulohet, ja kush i bashkoi krerët e shtetit dhe për çfarë arsye

Zbulohet, ja kush i bashkoi krerët e shtetit dhe për çfarë arsye

Aktuale maj 01, 2018 - 14:46
DETAJET

Minuta më parë u publikua një fotografi ku u panë krerët e shtetit të bashkuar në një tavolinë, gjë e cila jo edhe shpesh ka ndodhur.

Fadil Nura nga PDK në Skenderaj për "Zëri.Info", ka thënë se nikoqir ishte kryetari i PDK-së në Skenderaj Sami Lushtaku, ndejë kjo e cila u bë pikërisht në oborrin e shtëpisë së tij.

Nura duke mos zbuluar më shumë tha se takimi është bërë vetëm për qejf!./ZËRI

LEXO EDHE: Krerët e shtetit për '1 Maj' në Drenicë

Image

Image