BE: I pashmangshëm demarkacioni

BE: I pashmangshëm demarkacioni

Aktuale mars 13, 2018 - 22:58
Lexo detajet

Kështu po thotë Bashkimi Evropian për Tribuna Channel.

Po kërkojnë që sa më shpejt të ratifikohet marrëveshja dhe t’i hapet rrugë liberalizimit të vizave.