Londra është bërë gati për promovimin e librit biografik për Thaçin

Londra është bërë gati për promovimin e librit biografik për Thaçin

Aktuale mars 13, 2018 - 12:52

Tashmë gjithçka është bërë gati për promovimin e librit “New State, Modern Statesman: Hashim Thaçi – A Biography”, nga autorët e kësaj biografie, Roger Boyes dhe Suzy Jagger.

Image

 

Brenda pak orësh pritet që në zemër të Londrës të bëhet promovimi i këtij libri para shumë personaliteteve në Britani të Madhe.

Në këtë promovim pritet të marrin pjesë shumë deputetë të Parlamentit Britanik, dhjetëra ambasadorë të shteteve të ndryshme dhe ish-përfaqësues të shtetit britanik, që kanë kontribuar në lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. /Zeri/

Image