Driton Gashi dhe Shkëlzen Sopjani në Komisionin për mbikëqyrjen e AKI-së

Driton Gashi dhe Shkëlzen Sopjani në Komisionin për mbikëqyrjen e AKI-së

Aktuale shkurt 14, 2018 - 09:11

Anëtarët e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë do të takohen me drejtorin e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë  Driton Gashi, dhe Inspektorin e Përgjithshëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Shkëlzen Sopjani.

Takimi do të mbahet në Kuvend, në ora 10:00.