Ende nuk largohet flamuri kombëtar, probleme me energjinë elektrike
Foto: Driton Bublaku

Ende nuk largohet flamuri kombëtar, probleme me energjinë elektrike

Aktuale shkurt 13, 2018 - 19:28

Zbritje e flamurit kombëtar në hyrje të Prishtinës për tu vendosur flamuri i Kosovës nuk është bërë ende, kjo për shkak se nuk ka energji elektrike.

Ashtu siç mëson Zëri.info, për vendosjen e flamurit shtetëror me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, të pranishëm janë parë Zyrtarë të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal e po ashtu dhe forca të Policisë së Kosovës.