Gafa e Kadri Veselit, ia ngatërron tërësisht emrin dhe mbiemrin presidentit slloven
Foto: Laura Hasani

Gafa e Kadri Veselit, ia ngatërron tërësisht emrin dhe mbiemrin presidentit slloven

Aktuale shkurt 13, 2018 - 11:45

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, në seancën solemne të mbajtur sot, për nder të vizitës së presidentit slloven, Borut Pahor, ka ngatërruar emrin dhe mbiemrin e tij

Në fund të fjalimit i pari i Kuvendit falënderoi presidentin, por nuk e tha saktë emrin e mbiemrin tij.

“Me këtë, të nderuar kolegë e përfundojmë edhe këtë seancë nderimi për presidentin e Republikës Sllovene, Boris Power, faleminderit shumë”, ka thënë Veseli.

Emri i saktë i presidentit slloven është Borut Pahor.

Para fillimit të seancës Veseli ka pasur një takim me presidentin slloven, për të cilin nuk ka pasur prononcim për media.