Vetarani i gjallë i UÇK-së e gjen veten dëshmor në një libër

Vetarani i gjallë i UÇK-së e gjen veten dëshmor në një libër

Aktuale janar 13, 2018 - 21:24

Në disa rreshta të librit “Drenica djep i UÇK-së dhe Batalioni I”, Skënder Gjeli e pa edhe emrin e tij.

Ish-ushtari i UÇK-së në zonën e Drenicës u habit kur gjeti veten në të, jo pse nuk është meritor, por se për të ishte shkruar se ishte i vdekur.

Mirëpo edhe pse në libër u bë dëshmor, duke qenë gjallë, këtij hatri nuk i mbeti.