Mikullovci: Pa PAN-in nuk mund t'i zgjedhim nënkryetarët
Foto: Laura Hasani

Mikullovci: Pa PAN-in nuk mund t'i zgjedhim nënkryetarët

Aktuale gusht 14, 2017 - 11:45

Kryesuesi i seancës konstituive Adem Mikullovci, e ka kundërshtuar kërkesën e deputetit Arben Gashi për ti zgjedhur nënkryetaret e Kyvendit pa prezencës e PAN-it. Ai tha se një procedur e tillë është në kundërshtim me rregulloren.

"Rregullorja e punës nuk ma mundëson zgjedhjen e nënkryetarëve sepse nënkryetarët zgjedhen në një pako dhe neve ma mungon PAN-i", tha ai./Zeri/