Deputetët e koalicionit qeverisës, rrethojnë McCainin (Foto)
Foto: Laura Hasani

Deputetët e koalicionit qeverisës, rrethojnë McCainin (Foto)

Aktuale prill 13, 2017 - 18:18

Deputetët e koalicionit PDK-LDK, e kanë pritur mirë senatorin McCain, sot në Kuvendin e Kosovës.

Shumë prej deputetëve, e kanë rrethuar atë duke mos e lënë që të largohet për disa minuta.

Shumë buzëqeshje dhe shtrëngime duarsh janë shpërndarë për minuta të tërë në këtë situatë, të cilën mund ta shihni edhe përmes fotografive të realizuara nga zeri.info./Zeri./

Zeri.info images
Zeri.info images
Zeri.info images
Zeri.info images