Ky është shqiptari i parë i ftuar në ceremoninë e inaugurimit të Donald Trump

Ky është shqiptari i parë i ftuar në ceremoninë e inaugurimit të Donald Trump

Aktuale janar 10, 2017 - 20:01

Senatori i Shtetit të New Yorkut Marty Golden, fton Princin Leka në ceremoninë e inaugurimit të Presidentit të 45të, SHBA, Donald Trump.

Miku i madh i shqiptarëve në shtetin e Nju Jorkut, senatori republikan e shtetit Marty Golden, ka ftuar zyrtarisht, Madhërinë e Tij - Princin e Shqiptarëve, Leka, në një letër që mban logon e senatit të Shtetit të New Yorkut, dhe firmën e senatorit Marty Golden, në ceremoninë e inaugurimit të Presidentit të 45-të, SHBA, Donald Trump.

Në ftesë e tij senatori republikan i Shteti të Nju Jorkut, zoti Golden, i drejtohet Madhërisë së Tij Princi Leka - duke i thënë se është nder për të ftuar përzemërsisht si mysafir të tij, mik i zgjedhur, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Ceremoninë Presidenciale, atë të inaugurimit, të Presidentit Donald J. Trump, më 20 janar 2017 - në Washington D.C. ku zoti Donald J. Trump do të bëjë betimin si Presidenti i 45të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, shkruan gazeta "Bota sot".

Më tej në ftesën e Senatorit të Shtetit të Nju Jorkut, thuhet se “ Kjo ceremoni është shumë e rëndësishme për vendin tonë(SHBA), për transferim paqësor të pushtetit dhe afirmimin e angazhimit tonë për Presidentin e ri të Shteteve të Bashkuara.

Përveç, kësaj, kjo ceremoni inaugurimi mendoj se përcjell edhe një mesazh të qartë edhe për udhëheqësit e tjerë të botës, si ne në SHBA, ne riafirmojmë Amerikën, vlerat e saj dhe angazhimin tonë, për lirinë tonë por dhe lirisë së gjithë botës".

Së fundi thotë zoti Golden, :“Unë shpresoj se ju keni për t’a pranuar me shumë kënaqësi ftesën time për të marrë pjesë në këtë ngjarje historike.”

Sinqerisht, Senator Martin J. Golden - Anëtar i Senatit të Shtetit të New York-ut.Image