Deputetët kthehen në Kuvend, pritet miratimi i Ligjit për Trepçën

Deputetët kthehen në Kuvend, pritet miratimi i Ligjit për Trepçën

Aktuale tetor 08, 2016 - 00:26
Ligji në leximin e parë kaloj me 82 vota pra, dhe 12 abstenime.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës pas disa orëve vonesë janë kthyer në Kuvend për lexim të dytë të Projektligjit për Trepçën që pritet të miratohet sonte.