Mustafa mbërrin në Kuvend

Mustafa mbërrin në Kuvend

Aktuale tetor 07, 2016 - 15:34

Pas pak pritet të fillojë seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, ku në rend dite në pikën e katërt pritet të shqyrtohet projektligji i Trepçës.

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti dhe deputetë  ka mbërritur në sallë. Projektligji i Trepçës kundërshtohet nga deputetët e Listës Serbe ndërsa opozita ka disa vvrejtje për këtë projektligj.