7 shenjat që tregojnë se jeni duke rënë në depresion

7 shenjat që tregojnë se jeni duke rënë në depresion
16 maj 2018 • 16 : 56

Ja cilat janë këto shenja

  • Shpërndaje:

Depresioni është një sëmundje psikologjike e cila i prek shumë njerëz. Disa prej tyre e ndjenjë që me veten e tyre nuk është diçka në rregull, por ka edhe nga ata që këto ndryshime nuk i vërejnë, shkruan ‘zëri.info.

Për ata që kanë dilema nëse janë apo jo në depresion “Zëri.info”, ju sjell disa na shenjat që një person është duke rënë në depresion.

LEXO EDHE: 7 gjëra që çdo femër duhet ti di për një mashkull

1. Nuk ndaloni së menduari për çdo gjë
2. Çdo herë kur zgjoheni në mëngjes e ndjeni veten të zbrazët. Ju nuk e dini se çfarë doni në të vërtetë
3. Ju nuk dëshironi të takoheni apo të flitni me dikë
4. Ju vetëm dëshironi që të rrini vetëm
5. Ju gjithmonë mendoni se jeni shumë të këqij dhe se të tjerët janë shumë më të mirë se ti
6. Ju nuk mundeni që të i kontrolloni emocionet tuaja
7. E vëreni që e keni humbur interesimin edhe për atë që ju e doni më së shumti. /ZËRI

© zëri.info