Publikohet monologu 'Ushtari i Lirisë' nga Arton Ceravadiku (VIDEO)

Publikohet monologu 'Ushtari i Lirisë' nga Arton Ceravadiku (VIDEO)
13 prill 2018 • 23 : 44
  • Shpërndaje:

Arton Ceravadiku ka publikuar monologune  tij të realizuar me titullin "Ushtari i Lirisë", shkruan "Zëri.Info".

Autori i shumë poezive të shkruara me këtë projekt të tij ka prekur një temë që mjaft shpesh diskutohet në Kosovë.

Interpretimi i vargjeve të “Ushtari i Lirisë” përmban në vete origjinalitetin, çiltërsinë dhe ndjesinë e një ushtari artist, i cili në secilën klimë sociale thekson kreativitetin e tij të veçantë!
 

© zëri.info