Goditja e këndit më e shëmtuar që e keni parë ndonjëherë (Video)

Goditja e këndit më e shëmtuar që e keni parë ndonjëherë (Video)
11 janar 2017 • 17 : 16
  • Shpërndaje:

Kemi parë shpesh goditje këndi të ekzekutuara keq, por në Izrael ka mundësi që të jetë ekzekutuar ajo më e keqja në historinë e futbollit.

Gidi Kanyuk, lojtar i Maccabi Petah Tikva, ka gabuar jashtëzakonisht shumë në ekzekutim dhe sigurisht që për këtë, fajin ia ka vënë fushës.

Gjykoni vetë...

/ Top Channel

© zëri.info