Zgjedhjet lokale 2017

Kështu duket logoja dhe slogani i zgjedhjeve lokale

Kështu duket logoja dhe slogani i zgjedhjeve lokale
12 tetor 2017 • 09 : 13

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar sloganin dhe logon e zgjedhjeve lokale të 22 tetorit.

Valmir Elezi, zëdhënës i KQZ-së ka treguar se si duket logo dhe slogani i këtyre zgjedhjeve duke i publikuar në rrjetin social "Facebook".

Përcaktimi i tyre është bërë në mbledhjen e fundit të KQZ-së ndërsa të njëjtat do të na shoqërojnë deri në përfundim të procesit zgjedhor.

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info