Zgjedhjet lokale 2017

Në Kamenicë deshën të blejnë rëntgen për njerëz, e blenë për mace dhe qenë

Në Kamenicë deshën të blejnë rëntgen për njerëz, e blenë për mace dhe qenë
11 tetor 2017 • 21 : 55

Qëndron Kastrati, kandidati i Vetëvendosjes për Kamenicën ka treguar se si qeverisja e Partisë Demokratike të Kosovës në Kamenicë në vend se të blejë rëntgen për njerëzit, gabimisht ka blerë rëntgen për mace e qenë.

Kastrati e ka treguar këtë në Magazinën Zgjedhore në Klan Kosova në debatin me kundërkandidatë.

© zëri.info