Zgjedhjet 2017

Totaj në lagjen Kurrillë: Prizrenin historik do t'ia tregojmë botës

Totaj në lagjen Kurrillë: Prizrenin historik do t'ia tregojmë botës
13 nëntor 2017 • 22 : 06

 
Kandidati i PDK-së për kryetar të Prizrenit, Shaqir Totaj ka hapur fushatën në njërën prej lagjeve karakteristike të qytetit ku jetojnë pothuajse qytetarë nga të gjitha grupet etnike.
 
Në shpërimin edhe të partnerëve të koalicionit, Totaj ka thënë se nuk ka mbetur edhe shumë ditë deri në fitoren e madhe të 19 Nëntorit e cila do të thellohet edhe më shumë.
 
“Këtë lagje, dhe këtë qytet jo vetëm që do ta avancojmë por modelin e tij të bashkëjetesës por do ta zhvillojmë dhe te kaluaren e pasur historike t’ia tregojmë botës. Lagja Kurillë është pikërisht njëra nga ato cfarë përfaqëson Prizreni” ka thënë Totaj.
 
Në këtë tubim, kanë folur edhe partnerët e koalicionit me PDK-së, Kabashi i AAK-së, Yagcillar i KDTP-së dhe Duda Balje e VAKAT.

© zëri.info