Web TV

Jeta ndërmjet urisë dhe sëmundjes

Jeta ndërmjet urisë dhe sëmundjes
11 shtator 2016 • 11 : 40 foto • zëri.info
E prekur nga një sëmundje e gjirit, me djalin dy vjet e gjysmë

© zëri.info