Web TV

Viktimat kosovare të Munich-ut pushojnë në tokën e tyre

27 korrik 2016 • 09 : 24 foto • zëri.info
Dijamant Zabërgja dhe Armela Sagashi janë varrosur në vendlindjen e tyrë pasi që u vranë të premtën në Munich në një sulm terrorist.

© zëri.info