Video

Varfëria dhe dëshira për t'i pasur mundësitë e shkollimit, i morën jetën vëllait të vogël!

21 shtator 2018 • 17 : 17

Lexo tjera detaje

Rrëfimi i cili po perlot të gjithë që e shikojnë këtë video, bënë të kuptohet se asgje në këtë botë nuk ka vlerë më të madhe se dashuria.

Humbjen e vëllait për një parë pantallona ky njeri e sheh si humbjen më të madhe në jetë aq më shumë kur tani ka të gjitha mundësitë, shkruan "Zëri.Info".

© zëri.info

Të tjera