Video

Kjo është arsyeja përse kurrë nuk duhet të talleni me punëtorin dhe të varfrin

01 shtator 2018 • 09 : 56

Lexo tjera detaje

Në rrjetet sociale është duke qarkulluar një video tash e disa ditë e cila vetëdijeson, ata persona të cilët pasurinë e tyre e shohin si gjithçka që kanë në jetën e tyre.

Po ashtu në video shihet se si një i ri i pasur maltreton dhe e poshtëron një punëtor pastrues në rrugë, dhe më pastaj ndodhë ajo që aspak nuk e priste, shkruan "Zëri.Info". 

© zëri.info

Të tjera