Video

Sherr në restorant, gratë rrihen mes vete

26 korrik 2018 • 15 : 19

Lexo detajet

Sipas një raportimi nga Daily Mail, një rrahje e fortë ka ndodhur mes një punëtoreje të McDonald's dhe një kliente.

Arsyeja e këtij sherri ishte për shkak të një mosmarrëveshjeje shumë të thjeshtë: për një pije.

Videoja e ngarkuar në Facebook shfaq përleshjen mes grave. Shikojeni atë më poshtë: 

© zëri.info

Të tjera