Video

I del papritur një veturë në autostradë, aftësia e shoferit eviton përplasjen

26 korrik 2018 • 15 : 04

Ky është padyshim shoferi më i aftë i kamionit.

Atij iu desh që të largohej nga autostrada, për të evituar përplasjen me veturë.

E gjithë ngjarja ndodhi në Florida, SHBA dhe u publikua në Facebook nga Daily Mail. 

Shikojeni: 

© zëri.info

Të tjera