Video

Një qengj të tillë nuk e keni parë kurrë (VIDEO)

10 qershor 2018 • 21 : 34

Kjo video do t’ju habis

Të gjithë e dimë se qengji është një kafshë mjaftë e bukur por edhe e but dhe e dashur në të njëjtën kohë, përcjell “Zeri.info”.

Një video e publikuar nëpër rrjete sociale një qengj të vogël e shfaq në mënyrë më ndryshe.

Ai arrin që për një kohë të gjatë të ec me vetëm dy këmbë, transmeton “Zeri.info”.

Për më shumë, shikojeni videon. /ZËRI/

© zëri.info

Të tjera