Video

Pamje tragjike: Vdes para syve te publikut duke recituar Ilahi Islame

09 qershor 2018 • 09 : 41

Në këtë video, kjo vajzë po reciton ilahi Islame ndërsa njerëzit e tjerë dëgjojnë zërin e saj të bukur dhe pastaj diçka tronditëse ndodh për me shume shikoni videon!

 

© zëri.info

Të tjera