Video

Heroi i ditës: I del përpara motorit për ta shpëtuar vajzën e vogël

31 maj 2018 • 14 : 18

Lexoni lajmet më të fundit nga vendi dhe bota

Një kinez ka bërë një veprim të rrezikshëm, por tejet njerëzor. Ai i ka dalur përpara një motoçiklete e cila e kishte humbur drejtimin dhe po shkonte drejt një vajze të vogël.

Në atë moment, kinezi është hedhur para motoçikletës duke e penguar për të shpëtuar vajzën pa lëndime.

Vetë kinezi ka pësuan lëndime të lehta, por që ka shpëtuar jetën e vajzës.

© zëri.info

Të tjera