Video

Disa nga momentet ku vëreni talentin tek fëmija juaj!

29 maj 2018 • 18 : 14

Video

Jo rrallëherë prindërit hasin tek fëmijët e tyre në disa momente që i habisin ata, kjo pasi që disa fëmijë qysh në një vjetorin e parë tregojnë diçka nga talenti i tyre, shkruan "Zëri.Info".

Në këtë video që do të shihni më poshtë vëreni se sa shumë talent kanë fëmijët dhe çfarë janë në gjendje të bëjnë ata!

© zëri.info

Të tjera