Video

Kur peshkimi shkon keq!

29 maj 2018 • 14 : 21

Video qesharake të publikuara në rrjetet sociale, dhe të shumta janë ato në bregdet ku persona të shumtë preferojnë peshkimin, shkruan "Zëri.Info".

Në video më poshtë shikojeni disa OOPS që ju kanë ndodhur gjatë peshkimit:

© zëri.info

Të tjera