Video

Bëni kujdes, kështu mund të digjeni nga dielli, nëse ekspozoheni pa mbrojtje!

11 maj 2018 • 20 : 57

Kemi hyrë në sezonin veror dhe thuajse të gjithë preferojnë bregdetin për pushime, e nëse ekspozohemi drejtpërdrejt në diell ky mund të jetë një rrezik i madh. 

Ashtu siç shihet në videon më poshtë, ky njeri ka qëndruar për disa orë në diell dhe ja çfarë rezultate ka arritur, shkruan "Zëri.Info"

© zëri.info

Të tjera