Sport

Trajneri i Messit te Argjentina: Ai ka pasur momente të këqija pas ndeshjes me Kilin, qante si një fëmijë që e humb nënën e tij

Trajneri i Messit te Argjentina: Ai ka pasur momente të këqija pas ndeshjes me Kilin, qante si një fëmijë që e humb nënën e tij
14 shtator 2018 • 20 : 32

Lajmet e fundit nga sporti

Edhe Lionel Messi di t’i përjetojë rëndë humbjet. Një të tillë e kishte kundër Kilit me Argjentinën në finalen e vitit 2016 në Copa America.

Elvio Paolorosso, që punonte me Gerardo Martinon, si trajneri i fituesit, tregon një moment të rëndë se si Messi i përjeton humbjet.

“Në dhomat e zhveshjes ishte e vështirë dhe e dhimbshme, por më e keqja nuk kishte ardhur”.

“Në 2:00 të natës, aty diku, shkova në depo dhe aty e gjeta Leo [Messi], plotësisht i vetëm”.

“Qante si një fëmijë që e humb nënën e tij”.

“Ishte i shkatërruar dhe askush nuk mund ta ngushëllonte atë. Ia dhashë një përqafim dhe pimë pak verë bashkë”.

“Kam punuar me Messin te Barcelona dhe Argjentina dhe kam vetëm fjalë të mira për sjelljen e tij”.

“Ai gjithmonë punon mirë, pa marr parasysh se a është fusha e fortë apo e butë”, ka thënë Paolorosso. 

© zëri.info