Sport

Ky është injorimi më i keq që e keni parë ndonjëherë në futboll

Ky është injorimi më i keq që e keni parë ndonjëherë në futboll
13 shtator 2018 • 20 : 05

Lexo detajet

Edhe pse vetëm një ndeshje miqësore, nuk ka kaluar pa tensione sfida mes shteteve fqinje, si Amerikës dhe Meksikës.

Në minutën e 65-të të takimit, mbrojtësi amerikan Mat Miazga, u përfshi në një duel me kundështarin e tij Diego Lainez.

Mbrojtësin shtatlartë nuk e mbajtën nervat, dhe në këtë moment, i drejtohet kundërshtarit me dorë, duke i përmendur faktin se është i shkurtër, dhe nuk mund të kapet me të.

Diçka e tillë solli edhe irritimin e të gjithë lojtarëve të tjerë, gjë që krijoi një kaos të vërtetë në fushën e lojës.

Matt Miazga vs Diego Lainez on Vidnews.

© zëri.info