Sport

Skandal: Përleshje masive ne Hendbollin kosovar (Video)

Skandal: Përleshje masive ne Hendbollin kosovar (Video)
23 shkurt 2018 • 23 : 16

Në ndeshjen e hendbollit në mes Dritës dhe Vushtrris e vlefshme për javën e 16-të të Supërligës, dy këto skuadra janë përleshur në mes vetë.

Kjo përleshje duket të ketë qenë serioze pasi që janë të përfshirë të gjithë lojtarët po ashtu edhe personelet e klubëve.
 

© zëri.info