Sport

Trepça ’89 akuzon gjyqytarët për korrupsion

Trepça ’89 akuzon gjyqytarët për korrupsion
14 shkurt 2018 • 18 : 20

Trepça ’89 përmes një deklarate i ka akuzuar gjyqtarët Genc Nuzën, Fatlum Berishën dhe Bujar Selimajn, të cilët i fajëson për eliminim nga Llapi. Kampionia aktuale ndihet e dëmtuar qëllimisht dhe ka hedh dyshime për korruptim të gjyqtarëve të lartpërmendur. 

Image

 

© zëri.info