Sport

Godet arbitrin me shishe, shpëton me një përqafim

Godet arbitrin me shishe, shpëton me një përqafim
14 shkurt 2018 • 13 : 25

Një futbollist egjiptian e llogariti keq pasimin e shishes së ujit te një shoku i tij dhe goditi arbitrin anglez Mark Clattenburg.

Al Sayed shpëtoi nga kartoni i kuq duke i kërkuar shumë falje gjyqtarit të takimit, madje edhe duke e përqafuar atë.

Arbitri i famshëm anglez bëri shaka duke i nxjerrë karton me gjasme.

© zëri.info