Sport

Zbulohet biseda mes Ballistit dhe nënës së tij, si dhe përgjigjja drithëruese e Ballistit

Zbulohet biseda mes Ballistit dhe nënës së tij, si dhe përgjigjja drithëruese e Ballistit
17 tetor 2017 • 16 : 58

Ismail Morina vazhdon të mbetet i mbyllur në burgun e Dubrovnikut në Kroaci.

Të gjithë admiruesit e tij, por veçanërisht familja janë sy e veshë nga shteti kroat për të mësuar nëse biri i tyre do të ekstradohet apo jo në Serbi.

Nëna e Ballistit, nuk di asgjë për Ismailin, por asaj nuk i shqipen nga mendja fjalët e tij pas ngritjes së dronit në stadiumin e Beogradit në Serbi.

Ajo ka zbuluar fjalët që i ka thënë Ballistit pas veprimit heroik.“Ç’bëre kështu more bir?! Ndërsa ai më tha: “Kur mora përsipër të ngre flamurin në Serbi, e bëra për të vdekur, për të mos u kthyer më i gjallë”, shkruan Erind Trota, gazetar i Kukësit, raporton “Newssport.al”.

 

© zëri.info