Sport

Real Madrid - Atletico Madrid, Juventus - Monaco

Real Madrid - Atletico Madrid, Juventus - Monaco
21 prill 2017 • 12 : 15

Në gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve do të ketë duele shumë të forta. Në UEFA u tërhoq shorti, i cili Real Madridin e ka vënë përballë Atletico Madridit. Kurse, Monaco luan kundër Juventusit, raporton "Zëri.

Image
Image

----

UEFA tërheq shortin e përcaktimit të çiftieve gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve, të cilat do të sjellin duele të mëdha.

"Zëri" do t'u njoftoj live me çiftet gjysmëfinale, ku kanë arritur Juventusi, Real Madridi, Monaco dhe Atletico Madrid.
 

© zëri.info