Sport

Bastiset Rashica (VIDEO)

Bastiset Rashica (VIDEO)
11 janar 2017 • 19 : 20

Milot Rashica është bastisur nga policia gjatë udhëtimit me tren

Ylli i Kosovës, Milot Rashica nuk ka pasur eksperiencë të mirë gjatë një udhëtimi që ka bërë me tren.

Ai është ndalur nga policia, ku është kontrolluar në detaje.

Por, kjo duket se nuk e ka shqetësuar Rashicën, i cili gjatë tërë kohës i ka marrë me kamerë dhe është tallur me ta, duke thënë se policisë po i pëlqejnë këpucët e tij.

/Express/

© zëri.info