Showbiz

Pagëzimi i Princit Louis, Pallati Kensington poston fotot zyrtare

Pagëzimi i Princit Louis, Pallati Kensington poston fotot zyrtare
16 korrik 2018 • 13 : 46

Lexoni më shumë detaje

Princi Louis u shfaq për herë të parë në pagëzimin e tij javën e shkuar, ku mbretëresha dhe Princi Filip nuk ishin të pranishëm.

Pallati Kensington ka postuar fotot zyrtare të ceremonisë dhe fotot familjare, ku të pranishëm kanë qenë familja e Kate, Princi Charles me bashkëshorten dhe Princi Harry me Meghan Markle. /TCH/

Image

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info