Showbiz

E mbani mend 'Milagron'? Shikoni sa shumë nga ndryshuar

E mbani mend 'Milagron'? Shikoni sa shumë nga ndryshuar
26 maj 2018 • 17 : 17

Lexo detajet

Ndër serialet më të shikuara në Kosovë ka qenë edhe seriali “Engjëll i Shfrenuar” i shfaqur në njëren prej televizioneve në Kosovë menjëherë pas luftës.

Personazhi i Milit na ka bërë të qajmë e të qeshim duke na ka mbajtur pranë ekraneve televizive që nga episoda e parë e deri në të fundit.

Këngëtarja e hiteve “Cambio Dolor” dhe “Me muero de amor” sot është 41 vjeçe.

Edhe pse vazhdon të jetë shumë e bukur, vitet kanë lënë gjurmë në dukjen e saj.

Natalia Oriero vazhdon të merret me aktrim, por është më e fokusuar në kinematografi.

 
Image 
Image
Image 
Image

© zëri.info