Showbiz

Prestigjozia Forbes publikon listën me 10 këngëtarët më të paguar për vitin 2017 (Foto)

Prestigjozia Forbes publikon listën me 10 këngëtarët më të paguar për vitin 2017 (Foto)
07 dhjetor 2017 • 11 : 55

Revista prestigjoze Forbes ka publikuar listën vjetore të këngëtarëve më të paguar të muzikës për vitin 2017.

Sipas kësaj reviste Diddy(Sean Combs) është në krye të listës, pasi arrinë shifrën 130 milionë dollarë, falë marrëveshjes që ka arritur me Ciros vodka, shitjes së një të tretës në Sean John për 70 milionë dollarë dhe një turne muzikor ‘Bad Boy Family Reunion.’

Pas tij vjen këngëtarja e famshme Beyonce e cila gjithashtu regjistron një shifër prej 105 milonë dollarësh fitim, falë ‘Ëord Tour’, që u mbyll në fund të 2016-ës. I gjithë turneu I arstes grumbulloi më shumë se 250 milionë dollarë.

Surpriza e kësaj liste ishte Justin Biber, cili po ashtu ka pasur një vit të suksesshëm në karrierën e tij, dhe fal 105 live shoë-ve që u zhvillua gjatë kohës që përgatitej lista e Forbes.

Ja edhe lista me 10 këngëtarët më të paguar për vitin 2017:

 

1, Diddy (130 milionë dollarë)Image

2. Beyonce (105 milionë dollarë)Image

3. Drake (94 milionë dollarë)Image

4. Weeknd (92 milionë dollarë)Image

5.Coldplay (88milionë dollarë)Image

6.Guns N ‘Rosses (84 milionë dollarë)Image

7. Justin Biber (83.5 milionë dollarë)Image

8. Bruce Springsteen (75 milionë dollarë)Image

9. Adele (69 milionë dollarë)Image

10. Metalica (66.5milionë dollarë)

Image

© zëri.info