Showbiz

Kjo është bashkëshortja bukuroshe e Naim Krasniqit

Kjo është bashkëshortja bukuroshe e Naim Krasniqit
06 dhjetor 2017 • 16 : 15

Këngëtari Naim Krasniqi është baba i disa vajzave, ndër më të njohurat Fjolla dhe Zana, që të dyja bukuroshe dhe të njohura për publikun.

Epo, jo rastësisht vajzat e tij janë aq të pashme, pasi e tillë është edhe bashkëshortja e këngëtarit, kompozitorit dhe producentit të njohur kosovar.

Shihet se Fjolla e Zana për nga bukuria duken si nëna e tyre.

Image

 

© zëri.info