Showbiz

Darkojnë Ivanka Trump dhe Justin Trudeau

Darkojnë Ivanka Trump dhe Justin Trudeau
12 tetor 2017 • 20 : 11

Në fillim të këtij viti Ivanka Trump dhe Justin Trudeau u bën lajm i mediava botërore për një takim zyrtar të përbashkët që kishin.

Duke qenë se kryeministri kanadez cilësohet si “një model i zakonshëm dhe politikan i jashtëzakonshëm”, e bija e Presidentit të SHBA-ve, Ivanka Trump, atë kohë nuk i ndante sytë nga ai, transmeton Klan Kosova.

Por, pas gjithë kësaj këtë herë kur dhe Kryeministri kanadez Justin Trudeau gjendet në SHBA bashkë me bashkëshorten e tij Sophie, ka ndodhur dhe një ritakim tjetër mes tyre dhe Ivanka Trump.

Ivanka Trump madje u pa të ketë darkuar bashkë me Kryeministrin kanadez, Justin Trudeau dhe zonjën e tij, transmeton Klan Kosova.

Image
Image
Image
Image
Image

© zëri.info